PROGRAM DE FACTURARE ONLINE

Emiteti rapid facturi, facturi proforme, avize de insotire a marfii ! Gestionati platile si tipariti rapoarte complexe !
Alege cel mai bun program de facturare online !

    Suport
Acasa   |  Inscriere   |  Autentificare   |  Demo   |  Tarife   |  Manual   |  Contact   |
Tutoriale video  - Intrebari frecvente  - Forum  - Blog  - Modele facturi  - Modele proforme  - Modele avize  - Parteneri
 
 
 

Intrebari frecvente - Program de facturare NetContab


Ce inseamna un program de facturare online?
Un program de facturare online este ca un program de facturare normal, folosit pentru emiterea facturilor, proformelor si avizelor de insotire a marfii, gestionarea articolelor, clientilor si platilor, avand avantajul ca functioneaza direct in browserul dvs. de internet, fara a fi nevoie de instalari suplimentare.
De ce am nevoie ca programul de facturare online sa functioneze?
Aveti nevoie de o conexiune la Internet, un browser de internet (Internet Explorer sau Mozilla Firefox) si sa aveti un cont creat.
Care sunt avantajele folosirii unui program de facturare online?
Fata de un program de factuare normal, programul de facturare online poate fi accesat din orice locatie care are acces la Internet. De asemenea sistemul de operare folosit pe calculatorul dumneavoastra nu conteaza, atata timp cat permite rularea unui browser de Internet. Puteti folosi programul de facturare online chiar de pe PDA sau telefonul dvs. mobil, astfel economisiti timp pretios in emiterea de documente si vizualizarea de rapoarte. Pentru ca nu necesita o instalare in calculatorul dvs., nu riscati sa pierdeti date importante datorita virusilor si altor defectiuni tehnice si veti folosi intodeauna ultima versiune a programului.
Datele mele sunt in siguranta?
Da. Absolut. Datele dumneavoastra stocate in serverele noastre sunt accesibile numai dvs. pe baza de numele utilizatorului si parola pe care v-ati ales-o.
Cat ma costa ?
Pentru a vizualiza o lista cu preturile programului de facturare, click pe Tarife .
 
Pentru alte intrebari va stam la dispozitie la adresa de email support@netcontab.ro sau apasand support online.
 
 
Acasa  - Inscriere  - Autentificare  - Demo  - Tarife  - Manual  - Contact
Intrebari frecvente  - Forum  - Blog  - Modele facturi  - Modele proforme  - Modele avize  - Parteneri  - Termeni si conditii
NetContab 2008-2012 - un produs BFS SRL