TERMENI SI CONDIȚII

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.NETCONTAB.RO

 

Prin accesarea sau folosirea oricărui conţinut sau serviciu prin NetContab.ro, vă daţi acordul sa respectaţi aceşti Termeni. Ne rezervăm dreptul de a schimba aceşti Termeni fără notificare, rămâne la alegerea utilizatorului de a verifica daca s-au realizat modificări.

Orice încălcare a Termenilor si Condiţiilor va rezulta la încetarea imediată a contului dumneavoastră fără nici un fel de avertizare.

Daca nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni va rugam sa părăsiți imediat site-ul NetContab.ro.

 

TERMENI GENERALI

 

www.NetContab.ro este un serviciu (program de facturare online) oferit pentru dumneavoastră de către SC BFS SRL

 

 

TERMENI DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.NETCONTAB.RO

 

Utilizatorul este singurul responsabil de păstrarea securităţii informaţiilor de acces in contul personal.

NetContab.ro nu își asuma nici o responsabilitate pentru documentele emise sau tipărite cu ajutorul programului de facturare www.NetContab.ro. Acest program nu poate fi folosit pentru emiterea de documente care ar însemna încălcarea legii, folosirea acestuia în aceste scopuri duce la anularea imediată a contului si sesizarea organelor abilitate.

 

NetContab.ro este un serviciu furnizat „ca atare” și nu garantează:

- exactitatea informaţiilor apărute pe site și a serviciilor pe care le prestează.

- serviciul va fi neîntrerupt, va corespunde cererilor, va fi sigur, fără erori, întotdeauna online.

- erorile de programare vor fi remediate.

 

După înregistrarea unui nou cont pe NetContab.ro trebuie sa va alegeti perioada de abonament pe care doriti sa o achitati. Daca în orice moment doriți să renunțați la acest serviciu si vreţi ca datele dumneavoastră personale sa fie şterse din baza noastră de date, este necesar doar sa trimite-ți un email cu aceste cerinţe la office@netcontab.ro

NetContab.ro își rezervă dreptul de a schimba tarifele conturilor plătite și de a-și anunța utilizatorii cu privire la acest lucru.

 

 

 

 

CONFIDENTIALITATE


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC BFS SRL sau la adresa de email office@netcontab.ro,
 insotita de o copie a actului de identitate. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi pentru modificarea acestora.

 

PUBLICITATE

 

NetContab.ro poate desfăşura în orice moment campanii publicitare in orice sector a site-ului care nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor.

 

 

RESPONSABILITATE

 

NetContab.ro nu își asuma nici o responsabilitate pentru pierderi de orice natura a datelor sau informaţiilor dobândite sau realizate cu ajutorul programului NetContab.ro. Nu ne asumăm nici o obligaţie pentru corectitudinea si legalitatea documentelor emise cu ajutorul programului NetContab.ro. Utilizatorul are obligaţia de a-şi salva datele periodic.

 

NetContab.ro pune la dispoziţia oricărui utilizator sau vizitator al site-ului www.NetContab.ro informaţii referitoare la programul de facturare, oferă suport online si control asupra informaţiilor dumneavoastră personale.

 

NetContab.ro va remedia orice problema de natura tehnica raportată de către utilizatori într-un timp rezonabil.